Jeugdbadminton+ 2019 gaat het najaar in.

Jeugd

Jeugdbadminton+ 2019 gaat het najaar in.

Nu het nieuwe seizoen eraan komt, misschien even tijd nemen om … te evalueren waar je staat als club

Jeugdbadminton+ is niet seizoengebonden, het loopt over een kalenderjaar van januari 2019 tem december 2019.     

In ieder geval, misschien nu wel het moment om te zien waar men staat.  Indien reeds een dossier ingediend, is dan alles doorgegeven en uitgewerkt.  Heb je nog geen dossier ingediend, dan kan dat vandaag nog altijd. 

Toch bijkomend even summier 3 nieuwtjes melden:

1) shuttle kids wordt geïntroduceerd vanaf sept 2019 en binnen jeugdbad+ zien we dat op korte termijn als een vervanging en upgrade van het KYU.  Kom naar de infovergaderingen in het najaar en leer er meer over.

2) Vanaf september 2019 gelden er nieuwe praktische richtlijnen inzake de organisatie van bijscholingen, meer in de volgende dagen.  De voorwaarden inzake subsidiering blijven dezelfde.

3) we kregen Sport Vlaanderen over de vloer voor een controle op de ingediende clubfacturen voor jeugdbad+.  Een aantal dossiers 2018 werden voorlopig afgekeurd.  Niets dramatisch en/of onoplosbaar voor 2018, maar voor 2019 moeten we strengere normen hanteren wat betreft de “vorm” van de bewijsstukken.  Deze week wordt een mail uitgestuurd naar alle clubs.

 

Samengevat, tijd om door te starten met jeugdbadminton+.  Zit je nog met een vraag?  Zoals altijd, wij zijn er om te helpen, mail gerust naar ed@badmintonvlaanderen.be of bel 0475/643924

 

« Terug