Vacature teamcoach

Over ons

Vacature teamcoach

Haal jij je energie uit het coachen, ontwikkelen en motiveren van collega’s? Zou je jezelf omschrijven als een positief ingestelde persoon, met een stevige ervaring in projectwerk? Ben je iemand die kiest voor een resultaatgerichte aanpak, met een gezonde dosis enthousiasme, en een sterke interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Wat is onze passie?
Badminton op de kaart zetten als attractieve sport! We willen graag dicht bij de clubs en hun leden staan en zorgen dat zij alle mogelijke ondersteuning krijgen om hun geliefkoosde sport zo goed mogelijk uit te oefenen. Als goed draaiend Dienstencentrum zorgen wij voor de uitvoering van het beleidsplan en houden we de vinger aan de pols met wat er leeft in de badmintonsport.


Wat kan je bij ons doen?
Je begeleidt je team in de opvolging van hun projecten, bepaald in het beleidsplan. Je coacht en stuurt bij waar nodig. Je waakt er mee over dat het budget, milestones en deadlines gerespecteerd worden. Hiernaast zorg je ook voor het personeelsbeleid van jouw team. Op een natuurlijke manier voel jij aan hoe het team goed kan samenwerken waarbij iedereen wordt ingezet op zijn of haar sterktes, rekening houdend met een evenwichtige balans van taken en op te volgen projecten. Je houdt ervan om het uithangbord van de federatie te zijn, waarbij je nauw samenwerkt met Sport Vlaanderen, BOIC, VSF,... Ook naar de clubs speel je een actieve rol door de cluster Sportclubondersteuning te trekken. Je rapporteert aan de Raad van Bestuur, maar krijgt de nodige vrijheid om je eigen stempel te drukken.

 

Jouw profiel

  • Master niveau of gelijkwaardig door ervaring, met een sterke affiniteit voor sport
  • Je hebt reeds een aantal jaren leidinggevende ervaring en houdt ervan om een jong team te motiveren
  • Je hebt een stevige ervaring met projectwerking op zak en wil deze kennis graag delen met je team
  • Je houdt van multi-tasken in een collaboratieve context, maar werkt steeds op een gestructureerde manier Je bent flexibel ingesteld en ziet variërende taken als een leuke uitdaging
  • Je legt makkelijk contacten en communiceert op een directe en open manier met je team
  • Een positieve ingesteldheid is jouw handelsmerk
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans en/of Engels

 

Wij bieden

  • Een team van gepassioneerde mensen die je direct thuis doen voelen
  • Een sportfederatie in volle verandering met vele nieuwe uitdagingen
  • Een divers takenpakket waarop jij je stempel mee kan drukken
  • Een contract onbepaalde duur met natuurlijk ook niet-financiële voordelen

 

Herken je jezelf in dit profiel?
Zend dan snel jouw CV en motivatiebrief sollicitatie@badmintonvlaanderen.be


Meer info?
Heb je toch nog vragen? Contacteer dan gerust Bert Vanhorenbeeck.
bert@badmintonvlaanderen.be

 

Vacature

« Terug