Digitale opleiding wedstrijdleider

Officials

Digitale opleiding wedstrijdleider

Vanaf nu wordt de opleiding tot wedstrijdleider digitaal aangeboden! Via een platform zal je steeds toegang hebben tot alle leerstof die je nodig hebt om wedstrijdleider te worden. Zo kan je op je eigen tempo en wanneer jij wil, alle modules van de opleiding wedstrijdleider tot jou kunnen nemen.

Het examen zal wel nog fysiek doorgaan, dit op een avond in het tweede deel van augustus in alle provincies! Meer informatie hierover volgt nog.


 

Naar aanleiding van de digitalisering van onze cursus wedstrijdleider, zouden we graag jullie vragen om volgend formulier (https://bit.ly/3AdRlmj) in te vullen met de gegevens van de geïnteresseerden voor wedstrijdleider te worden. Dit hebben we nodig om je toe te voegen aan het online platform zodat vanaf half juli er voldoende tijd is om de cursus te volgen voor de fysieke examenmomenten in augustus. Deadline voor dit in te vullen is 20 juli zodat op 22 juli iedereen aan zijn digitale opleiding kan beginnen die in augustus zijn fysiek examen wil afleggen. Uiteraard is het daarna ook nog mogelijk om de opleiding te bekijken en op een later moment het examen te voltooien.

 

Voor de betaling zal er een factuur naar de club komen met alle wedstrijdleiders van deze club van 30 euro per ingeschreven persoon. Dit is in samenspraak met de club of dit al dan niet wordt teruggevorderd.

 

Wat betreft het examen, dit zullen we fysiek organiseren in de verschillende provincies tijdens de weken van 15-19 augustus en 22-26 augustus. Meer informatie volgt hier snel over!

Op 15 augustus zullen we een Q&A organiseren via Microsoft Teams van 19u-21u voor vragen voor het examen te beantwoorden.

 

 

Weet dat dit de eerste maal is dat we dit online organiseren en er ongetwijfeld nog kinderziektes zullen zijn. Vragen, opmerkingen en feedback over het online platform en de cursus mogen daarom zeker naar jasper@badmintonvlaanderen.be gestuurd worden zodat we dit in de toekomst verder kunnen optimaliseren.

« Terug