Zomerkamp De Panne 1/7-8/7

Jeugd

Zomerkamp De Panne 1/7-8/7

Dijlevallei organiseert een badminton zomerkamp in De Panne. Schrijf je nu nog in! 

Praktisch

1 juli - 8 juli 2023

Leeftijd: van 6 jaar tot 19 jaar

Duur: 7 dagen/6 nachten

Inbegrepen: toegewijde badmintontrainers en trainingen aangepast aan je kennis en mogelijkheden, extra activiteiten, overnachtingen en maaltijden naast dagelijks minimum 5u badminton.

 

1. Badmintonstage en Omnisportkamp De Panne

Deze stage gaat door van 1 juli tot en met 7 juli 2023. We vertrekken op zaterdag 1 juli omstreeks 8 uur aan de Sporthal van Kessel-lo met de autocar en zijn terug in Kessel-lo op vrijdag 7 juli 2023 in de vooravond. Bedoeling van dit kamp is een badmintonstage aan te bieden aan al onze jongeren, zowel beginners als gevorderden, waar elke dag enkele uurtjes (minstens 4 uur) badminton centraal staan. Je kunt niet de hele dag badmintonnen en dus komen er ook vele andere sporten en activiteiten aan bod. Voor de jongeren een week van dag en nacht samen zijn en leven in groep en een jaarlijks weerkerend hoogtepunt om naar uit te kijken. Het kamp staat open voor alle jongeren die graag badmintonnen in welke club dan ook.

 

2. Voor wie?

Iedereen, zowel beginner als gevorderde. Dit jaar creëren we ook een talentgroep op ons kamp zodat we iedereen kunnen training geven op hun eigen niveau. Je moet ook graag sporten in het algemeen en badmintonnen in het bijzonder want dat is de bedoeling natuurlijk van een badmintonkamp. Je krijgt tijdens deze week minstens zestien uren badminton zodat je techniek, je spel en je tactiek er heel sterk op vooruit zullen gaan. Ben je tussen 6 jaar en maximaal 19 jaar dan ben je meer dan welkom op dit kamp.

 

3. De trainers en de begeleiding

De trainingen badminton worden gegeven door verschillende trainers van onze club. Ook Rudy Niclaes gaat mee om alle sportieve en extra-sportieve activiteiten mee te begeleiden en de jongeren bij te staan tijdens hun sportieve of andere ontspanningsmogelijkheden.

 

4. Ga je ook mee?

Voel je het na het lezen van al deze informatie kriebelen en wil je zeker deelnemen aan ons zomerbadmintonkamp van 2023 wacht dan niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in via de website. Het aantal inschrijvingen is spijtig genoeg beperkt. De prijs bedraagt 455 euro voor deze zeven dagen, overnachtingen, ontbijt, warm middagmaal, avondmaal en de vele sporturen en talrijke andere activiteiten inbegrepen. De voorgaande jaren zijn we naar Plopsaland en Plopsaqua en Sunparks geweest, gaan bowlen, karten, zwemmen , lasergamen, enz. Elk jaar komen verschillende activiteiten terug aan bod of proberen we ook iets nieuws uit. En natuurlijk hier bovenop ook nog vele uurtjes badmintonles door onze ervaren trainers. Onze sport-dag start steeds om 8 uur ‘s morgens met een stevig ontbijt en eindigt om 22 uur ‘s avonds en is gevuld met alle boven vernoemde activiteiten en uurtjes badminton.

 

5. Nog meer info gewenst ?

  • Verantwoordelijke Badmintonkamp: Stefaan Destoop Telefonisch: 0486460376 (liefst na 18 uur aub) of stefaan.destoop@dijlevallei.be
  • Verantwoordelijke Blauwput: Rudy Niclaes via badminton@blauwputomnisport.be of 0494512805
  • Verantwoordelijke Dijlevallei: Stefaan Destoop via stefaan.destoop@dijlevallei.be

 

« Terug