Tornooien

Tornooien

Toernooiaanvraag seizoen 2022-2023

Zoals elk jaar kunnen clubs tot einde februari hun officieel toernooi aanvragen.

Lees meer »

Tornooien

KU Leuven en UGent kapen podiumplaatsen op interuniversitaire wereldkampioenschappen

Van donderdag 11/11 t/m zaterdag 13/11 vond de 6de editie van de IUSC World Inter Universities Championships plaats in Rome.

Lees meer »

Tornooien

Provinciaal Kampioenschappen: Challenge Wetteren blikt vooruit!

Het eerste weekend van november is traditioneel het weekend waar gestreden wordt om de fel begeerde provinciale titels. Na een moeilijke opstart, zien we eindelijk een wederopstanding op de tornooien in een aantal provincies. Dit najaar werden, in de nasleep van de pandemie, heel wat tornooien op de kalender geannuleerd. Maar nu iedereen zijn badminton-skills de voorbije weken kon aanscherpen, lijken we terug de motivatie te vinden om ook in te schrijven voor de tornooien. 

Het PK in Oost-Vlaanderen (260) is op de kalender het eerste tornooi dat de kaap van 250 spelers haalt, maar ook West-Vlaanderen (203) en Vlaams-Brabant (156) kijken hoopvol uit naar hun PK.

Lees meer »

Tornooien

Verplaatsing Vlaamse Kampioenschappen 2021

De Vlaamse Kampioenschappen 2021 zullen niet doorgaan tijdens het weekend van 27-28 november 2021.

Lees meer »

Tornooien

Start inschrijvingen: BK Jeugd

Vandaag om 12u00 starten de inschrijvingen voor het Belgische Kampioenschap Jeugd te Malmedy.

Lees meer »

Tornooien

Tornooikalender 2021-2022

Alle toernooiaanvragen voor volgend seizoen zijn inmiddels verwerkt. De afgewerkte kalender is vanaf vandaag te raadplegen op onze website. Je kan de toernooikalender terugvinden op onze website onder de tab toernooien optie kalender en kies vervolgens voor toernooikalender download.

Lees meer »

Tornooien

Update Belgische Kampioenschappen

Door de aanhoudende COVID-19 pandemie en de in voege zijnde COVID-19 maatregelen heeft de Raad van Bestuur van de Koninklijke Belgische Badminton Federatie (KBBF) op haar virtuele meeting van 21 december 2020 de volgende beslissingen genomen voor de Belgische Kampioenschappen (BK).

Lees meer »

Tornooien

Afgelasting tornooien tot 1/03/2021

De Corona-cijfers dalen niet spectaculair en nieuwe maatregelen dreigen zich op te dringen, daarom hebben wij beslist om alle tornooien van Badminton Vlaanderen af te lasten t.e.m 1/03/21.

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed