Tornooien

Tornooien

3 Belgische medailles op de U17 Portugal Open 2023

Vanuit de U17 Portugal Open 2023 was het zondag feest want maar liefst 3 Belgische medailles werden in de wacht gesleept.

Lees meer »

Tornooien

Nieuwe organisatievoorwaarden

Goed nieuws voor clubs die kampioenschappen willen inrichten. Badminton Vlaanderen voorziet vernieuwde voorwaarden, zoals een organisatieforfait.

Lees meer »

Tornooien

Yonex BJMC 2023

De jonge winnaars van het Yonex Belgian Junior Mastercircuit 2022, werden op 22 april uitgenodigd door de KBBF op een prijsuitreiking in het Yonex Center.

Lees meer »

Tornooien

Meer dan 400 badmintonspelers op het grootste Europese VICTOR JOT tornooi

Badmintonclub OLVE uit Edegem organiseerde het voorbije paasweekend het grootste Europese badmintontornooi voor jeugdspelers. 

Lees meer »

Tornooien

32ste Magnum Tornooi

Al een aantal jaar organiseert Badminton Klein Boom Putte het Internationale Magnum Tornooi.šŸø

Lees meer »

Tornooien

Nabeschouwing Vlaamse Kampioenschappen

26 en 27 november 2022 zal voor eeuwig in de annalen van het Vlaamse badmintonlandschap gegraveerd blijven. Na drie jaar verstoken gebleven te zijn van het mooiste tornooi van de kalender, reanimeerde badmintonclub De Nekker de door COVID19 gevelde patiënt op treffende wijze met een onberispelijke organisatie, een warme verwelkoming (al die bekende gezichten, het deed deugd!) en vooral een sportief topevent. We fladderen even in vogelvlucht doorheen de geleverde krachttoeren van het afgelopen weekend.

Lees meer »

Tornooien

Victor League, de voorronde sluit af met belangrijke ontmoetingen

De laatste ontmoetingen van de voorronde van de nationale competitie zijn al in zicht.

Lees meer »

Tornooien

Winst voor Belgiƫ op de Portugal Open U17

Voor de Portugal Open U17, dat plaatsvond van 25/11/2022 tot 27/11/2022 in Caldas da Rainha, reisde Topsport Badminton Vlaanderen met maar liefst 10 spelers.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed