Jeugd

Jeugd

Jeugdbadminton+ in het covid jaar 2021

De covid 19 maatregelen hebben een zeer grote weerslag gehad op de jeugdwerkingen, zeker in de eerste 6 maanden van dit kalenderjaar.

Lees meer »

Jeugd

Doe-boek: Time out tegen pesten

Afgelopen zaterdag lanceerden ICES samen met minister van Sport Ben Weyts en tophockeyer Thomas Briels het doe-boek Time-out tegen pesten.

Lees meer »

Jeugd

Is je club klaar om een Yonex Belgian Junior Master te organiseren in 2023?

De toewijzing voor de organisatie van de bronzen, zilveren en gouden Yonex Belgian Junior Master tornooien staat weer voor de deur.

Lees meer »

Jeugd

Badmintonkampen 2022: Inschrijvingen open!

Het nieuwe jaar komt er in sneltempo aan en dan is het tijd voor onze badmintonkampen van 2022! Als Badminton Vlaanderen willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze badmintonkampen even in de spotlight te zetten.


 

Lees meer »

Jeugd

Herfstkamp Badminton Buggenhout

Van 31 oktober tot 3 november gaat het herfstkamp van Badminton Buggenhout door.

Lees meer »

Jeugd

Shuttle Kids Day

De komende weken organiseren tal van clubs een Shuttle Kids Day. Deze dag staat in het teken van op een leuke en educatieve manier het Shuttle Kidsproject te initieren bij zowel leden als niet-leden. Aarzel zeker niet om eens te gaan kijken en leer op een uurtje of 2 alles over Shuttle Kids met tal van spelletjes en leuke oefeningen!

Lees meer »

Jeugd

Shuttle Kids Day Izegemse Badmintonclub

Op 18 september 2021 organiseert Izegemse Badmintonclub een Shuttle Kids Day. Hier zal op 2 uur een leuk spelmoment gegeven worden voor bestaande en nieuwe leden. Op die manier maken kinderen kans om badminton te leren kennen en in te stappen in het Shuttle Kids Project. Zo zullen ze makkelijk kunnen instappen in de uitgebreide en onderbouwde leerlijn. Meer informatie over Shuttle Kids vind je op de website.

Lees meer »

Jeugd

MBC Drop Zomerkampen 2021

Van 26 t.e.m. 30 juli en van 16 t.e.m. 20 augustus organiseert Drop Merchtem 2 zomerstages.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed