Belgian International

Belgian International

Herbekijk de Yonex Belgian International

Nog meer badminton op nationale zender VRT (Sporza) deze namiddag en vanavond.

Lees meer »

Belgian International

Leuven maakt zich op voor week topbadminton

One week to go! Van 13 tot en met 16 september gaan we op zoek naar de winnaars van de Yonex Belgian International. Tijdens het badmintontoernooi zullen heel wat (inter)nationale toppers in actie komen in de Sportoase in Leuven. Landgenoot Julien Carraggi is het topreekshoofd in het heren enkelspel, in het dames enkelspel vinden we vertrouwde naam Lianne Tan terug als tweede reekshoofd.

Lees meer »

Belgian International

Mis de Yonex Belgian International niet!

De Yonex Belgian International is het meest prestigieus, internationaal badmintontornooi in België. Dit tornooi wordt georganiseerd door Badminton Vlaanderen. De 18e editie vindt plaats van 13 tot 16 september in de Sportoase te Leuven. Tot 20/08 koop je je toegangsticket met korting.

Lees meer »

Belgian International

Yonex Belgian International

De 18e editie van de Yonex Belgian International, vindt plaats van 13-16 september 2023 in de Sportoase te Leuven.

Lees meer »

Belgian International

We are looking for you!

De voorbereidingen voor de volgende editie van de Yonex Belgian International gaan terug van start en we zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers! 

Lees meer »

Belgian International

Badmintonners Carraggi en Tan bereiken kwartfinale op Yonex Dutch Open

ALMERE - Belgische badmintonspelers Julien Carraggi [BWF-84] en Lianne Tan [BWF-35] kwamen deze week in actie op de Yonex Ducth Open, gespeeld in het Topsportcentrum in Almere (Nederland). De vaandeldragers van het Belgische badminton wonnen beide hun eerste en tweede ronde, maar botsten in de kwartfinales op sterkere tegenstanders.

Lees meer »

Belgian International

Succesvolle 17de editie van de Yonex Belgian International ten einde

LEUVEN – Vandaag zijn in de Sportoase in Leuven de finales van de Yonex Belgian International gespeeld. Het internationale badmintontornooi kreeg vijf mooie winnaars en mag terugblikken op een zeer geslaagde editie.

 

Lees meer »

Belgian International

Lianne Tan naar kwartfinales Yonex Belgian International

LEUVEN – Op de tweede dag van de Yonex Belgian International hebben de Belgische badmintonners gevochten voor wat ze waard zijn. Lianne Tan zwoegde zich na een razend spannende tweede ronde naar de kwartfinales. Julien Carraggi won vlot zijn eerste ronde, maar verloor vervolgens zijn volgende wedstrijd. Clara Lassaux speelde een verdienstelijke match, maar kon haar eerste ronde niet overleven. Er zal vrijdag en zaterdag nog topbadminton te zien zijn in de Sportoase in Leuven.

 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed