BK jeugd

BK jeugd

Een terugblik op de Belgische Kampioenschappen Jeugd

De Belgische Kampioenschappen Jeugd Badminton werden gehouden op 18 en 19 november in het Sportcentrum van Namen (Tabora) en brachten de beste, jonge Belgische badmintonspelers per leeftijdscategorie samen. 

Lees meer »

BK jeugd

Belgische Kampioenschappen Jeugd 2023

Op 18 en 19 november vinden de Belgische Kampioenschappen Jeugd plaats, dit jaar in het Centre Sportif Namurois, Namen, in het hart van de Waalse hoofdstad.

Lees meer »

BK jeugd

Nabeschouwing Belgisch Kampioenschap Jeugd 2022

Afgelopen weekend werd de kaart van de jeugd getrokken. In Londerzeel vonden de Belgische Kampioenschappen Jeugd plaats. Een vertoning om duimen en vingers bij af te likken, om van te likkebaarden, om op het puntje van je stoel te gaan zitten, en nog veel meer dan dat. Kortom, een schot in de roos met veel emotievolle, talentrijke en strijdvaardige spelers. De jonge kampioenen van vandaag. De atleten van morgen. De toekomst van onze sport.

Lees meer »

BK jeugd

Een fantastisch Belgisch Kampioenschap Jeugd!

Blik terug op een schitterend week-end van het Belgisch Kampioenschap Jeugd 2022. 

Lees meer »

BK jeugd

BK Jeugd op 19-20/11/2022 in Londerzeel

We zijn blij dat het Belgisch Jeugdkampioenschap dit jaar eindelijk weer plaatsvindt, ditmaal in Sportoase Lijster in Londerzeel, op 19 & 20 november 2022.

Lees meer »

BK jeugd

Annulatie BK Jeugd 2020

In het algemeen belang van de Volksgezondheid en gezien de verstrengde Covid-19 maatregelen heeft de Koninklijke Belgische Badminton Federatie in overleg met de Stad Malmedy, de LFBB en Badminton Vlaanderen beslist om het BK Jeugd van 14 en 15 November 2020 niet te laten doorgaan. Er wordt verder bekeken of het BK Jeugd 2020 eventueel nog in 2021 georganiseerd kan worden of dat de editie 2020 volledig wordt geschrapt.
 

Lees meer »

BK jeugd

Nabeschouwing BK Jeugd in Leuven

In Leuven was het verzamelen geblazen voor de kampioenen van de toekomst. De Topsporthal was immers afgelopen weekend het brandpunt van het Belgische jeugdbadminton. Maar liefst 15 nationale titels stonden er op het spel, en het moet gezegd worden: het spelpeil dat bij momenten geëtaleerd werd, dat mocht er zeker zijn. We overlopen even de nieuwe en minder nieuwe nationale primussen in de diverse categorieën.

Lees meer »

BK jeugd

BK Jeugd 2019

Op 16 en 17 november 2019 zal het BK Jeugd doorgaan te Leuven.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed