Persbericht

Persbericht

Boek 70 jaar badminton geschiedenis in Belgiƫ

70 jaar badminton geschiedenis in België, hierover schreef Herman Moens een boek. Met meer dan duizend foto’s en verhalen over badminton in België is dit een naslagwerk voor elke badmintonner.

Lees meer »

Persbericht

Interview Kiki To Man Kei - Radio 2 - Zot veel vakantie

Deze week was de jarige Kiki To Man Kei te gast bij Kim Debrie in 'Zot veel vakantie' op Radio 2.

Lees meer »

Persbericht

Update Corona Provincie Antwerpen

Het aantal besmettingen is de laatste weken sterk gestegen, vooral in provincie Antwerpen. Om de epidemie tegen te gaan en de veiligheid en gezondheid van alle Antwerpenaars te verzekeren, gelden nieuwe maatregelen.

Lees meer »

Persbericht

Georges Kaiser overleden

Georges Kaiser, medeoprichter en jaren lange voorzitter van St. Julienne Badminton Club uit Verviers, is op 90 jarige leeftijd overleden.

Lees meer »

Persbericht

Grensoverschrijdend gedrag, zou jij ingrijpen als je het zag?

Thomas More Hogeschool heeft in samenwerking met onder andere Sport Vlaanderen en Centrum Ethiek in de Sport een online vragenlijst ontwikkeld voor jeugdtrainers.

Lees meer »

Persbericht

Olympische Spelen uitgesteld naar 2021

Het is nu zeker dat er geen Olympische Spelen komen deze zomer. Het grootste sportevenement ter wereld schuift een jaartje op, maar dat heeft heel wat praktische, sportieve en logistieke gevolgen.

Lees meer »

Persbericht

#blijfsporten

Blijf sporten wil de bevolking een wetenschappelijk correcte houvast bieden over hoe (niet) te sporten in deze Corona-tijden. Blijf sporten en bewegen, hou je fit.

Lees meer »

Persbericht

Voorkom de verspreiding van COVID-19 in 7 stappen

Het Corona-virus beheerst ons hedendaags leven, wij zetten in 7 stappen even op een rijtje wat je kan doen om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed