Persbericht

Persbericht

Benny Vanfleteren overleden

Benny Vanfleteren, gewezen Umpire, Referee en bestuurslid Badminton Vlaanderen, is op 61 jarige leeftijd overleden.

Lees meer »

Persbericht

Binnensporten verboden

Afgelopen vrijdag 30 oktober 2020 kondigde het overlegcomité nieuwe, strengere maatregelen af in de strijd tegen het coronavirus.  In MB van 1 november 2020 lezen we enkele aanpassingen / verduidelijkingen t.a.v. de afgekondigde maatregelen na het vorig MB van 29 oktober 2020. Het gaat dan meer specifiek over de richtlijnen voor indoor sporten voor kinderen t.e.m. 12 jaar.

Lees meer »

Persbericht

Maatregelen voor de sportsector vanaf 23 oktober

Vanuit de klankbordgroep werd een document opgemaakt met de maatregelen die vanaf 23 oktober gelden. Je leest er hieronder meer over.

Lees meer »

Persbericht

Sportwereld naar code oranje

De sportwereld schakelt vanaf woensdag over op code oranje. Dat kondigde Vlaams minister van Sport Ben Weyts zonet aan. Concreet betekent dit dat indoorsportactiviteiten waarbij geen anderhalve meter afstand bewaard kan worden voor iedereen boven 12 jaar tijdelijk verboden worden. Ook de kleedkamers sluiten.

Lees meer »

Persbericht

Boek 70 jaar badminton geschiedenis in Belgiƫ

70 jaar badminton geschiedenis in België, hierover schreef Herman Moens een boek. Met meer dan duizend foto’s en verhalen over badminton in België is dit een naslagwerk voor elke badmintonner.

Lees meer »

Persbericht

Interview Kiki To Man Kei - Radio 2 - Zot veel vakantie

Deze week was de jarige Kiki To Man Kei te gast bij Kim Debrie in 'Zot veel vakantie' op Radio 2.

Lees meer »

Persbericht

Update Corona Provincie Antwerpen

Het aantal besmettingen is de laatste weken sterk gestegen, vooral in provincie Antwerpen. Om de epidemie tegen te gaan en de veiligheid en gezondheid van alle Antwerpenaars te verzekeren, gelden nieuwe maatregelen.

Lees meer »

Persbericht

Georges Kaiser overleden

Georges Kaiser, medeoprichter en jaren lange voorzitter van St. Julienne Badminton Club uit Verviers, is op 90 jarige leeftijd overleden.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed