Persbericht

Persbericht

Julien Carraggi uitgeschakeld in de kwartfinales in Saarbrücken

Julien Carraggi is vrijdag in Duitsland uitgeschakeld in de kwartfinales van het Saarbrücken Hylo Open 2023, een World Tour Super 300 badmintontornooi.

Lees meer »

Persbericht

Rising star Julien Carraggi bereikt kwartfinale op HYLO Open 2023

Na twee vlotte rondes op de HYLO Open (BWF World Tour Super 300) in Saarbrücken (Duitsland), stoot de Belgische badmintonner Julien Carraggi door naar de kwartfinale. 

Lees meer »

Persbericht

EK Senioren 2024 badminton officieel toegewezen aan België

De Europese Kampioenschappen Senioren 2024 Badminton vinden volgend jaar plaats in het gloednieuwe multidisciplinaire sportcomplex De Velodroom in Heusden-Zolder. 

Een uniek evenement, want nooit eerder mocht de Koninklijke Belgische Badminton Federatie een tornooi van dit formaat verwelkomen. 

Lees meer »

Persbericht

Talrijk opgekomen publiek geniet van finales Yonex Belgian International

LEUVEN –  In de Sportoase Leuven werden vandaag de finales van de Yonex Belgian International afgewerkt. De aanwezige bezoekers kregen enkele mooie wedstrijden voorgeschoteld.

Lees meer »

Persbericht

Net geen finale voor Tan op Yonex Belgian International

LEUVEN –  Ondanks een verdienstelijke wedstrijd werd de halve finale toch het eindstation voor Lianne Tan. Ze was niet opgewassen tegen vierde reekshoofd Neslihan Arin. Geen Belg in de finales, maar er zal wel zeker topbadminton te zien zijn.

Lees meer »

Persbericht

Lianne Tan naar halve finale Yonex Belgian International

LEUVEN –  De Sportoase in Leuven stond deze voormiddag even helemaal op stelten tijdens de Yonex Belgian International. Belgische badmintontopper Lianne Tan wist op haar thuistoernooi de halve finale te bereiken die later vandaag (vrijdag) gespeeld wordt.

Lees meer »

Persbericht

Twee Belgen naar kwartfinale Yonex Belgian International

LEUVEN – Belgisch succes op de tweede dag van de Yonex Belgian International. Zowel Julien Carraggi als Lianne Tan plaatsten zich voor de kwartfinales van het internationale badmintontoernooi die op vrijdag gespeeld worden.

Lees meer »

Persbericht

Wisselend Belgisch succes op eerste dag Yonex Belgian International, morgen start de hoofdtabel

LEUVEN – Veel topbadminton tijdens de kwalificaties op de eerste dag van de Yonex Belgian International in de Sportoase in Leuven. Leuvenaar Elias Bracké (BWF-181) is de enige landgenoot die zich kon verzekeren van een plaats op de hoofdtabel.

 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed