Over ons

Over ons

Pol Biesmans is nieuwe medewerker bij Badminton Vlaanderen

Pol Biesmans vervoegt het team op het dienstencentrum en is verantwoordelijk voor Opleidingen & Bijscholingen alsook G-Badminton. Badminton Vlaanderen haalt zo een gemotiveerde en ervaren badmintonspeler met de nodige expertise in huis.

Lees meer »

Over ons

Word lid van het Onafhankelijk Financieel Comité bij Badminton Vlaanderen

Wil jij een significante rol spelen in het waarborgen van financiële transparantie en stabiliteit binnen Badminton Vlaanderen? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team als lid van het Onafhankelijk Financieel Comité. Als lid van dit comité heb je de mogelijkheid om directe invloed uit te oefenen op het financiële beleid en de richting van onze organisatie.

Lees meer »

Over ons

Vacatures Kernteam Yonex Belgian International

Ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van het bruisende team achter Yonex Belgian International! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die ons kernteam willen versterken en bijdragen aan het succes van dit internationaal badmintontornooi.

Lees meer »

Over ons

Kantoor gesloten van 22/12/2023 tot 01/01/2024

Het dienstencentrum van Badminton Vlaanderen is gesloten van vrijdag 22 december 2023 tot en met maandag 1 januari 2024.

Lees meer »

Over ons

Bert Vanhorenbeeck over badminton en scheidsrechteren

Bert Vanhorenbeeck, voorzitter bij Badminton Vlaanderen en titelvoerend voorzitter van de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, ademt en leeft badminton. Lees zijn verhaal in een smashing interview bij Het Belang van Limburg.

Lees meer »

Over ons

Vacature Provinciale Trainer Limburg

Zin om Limburgse jeugdspelers te coachen tot topspelers?

Lees meer »

Over ons

Vacature: Administratie & Financiën Verantwoordelijke

Mieke Vos, verantwoordelijke Personeel & Financiën bij Badminton Vlaanderen, start binnenkort met een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Haar rol komt vanaf begin december bijgevolg vrij.

Lees meer »

Over ons

Dynamische stagiairs welkom

Sportfederatie Badminton Vlaanderen biedt stageplekken aan, voor diverse functies en vakgebieden.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed