Over ons

Over ons

Vacature teamcoach

Haal jij je energie uit het coachen, ontwikkelen en motiveren van collega’s? Zou je jezelf omschrijven als een positief ingestelde persoon, met een stevige ervaring in projectwerk? Ben je iemand die kiest voor een resultaatgerichte aanpak, met een gezonde dosis enthousiasme, en een sterke interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

Over ons

Vacature administratief medewerker (boekhouding & HR)

Zou je jezelf omschrijven als een administratieve duizendpoot met een sterke interesse in sport? Ben je iemand die kiest voor een gestructureerde aanpak, die een gezonde dosis enthousiasme heeft en interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

Over ons

Verslag algemene vergadering

Het verslag van de algemene vergadering van Badminton Vlaanderen is beschikbaar.

Lees meer »

Over ons

Update reglement C700

Het reglement C700 heeft een update ondergaan, de wijzigingen kan je hier lezen.

Lees meer »

Over ons

Badminton Vlaanderen zoekt een nieuwe medewerker

Zou je jezelf omschrijven als een administratieve duizendpoot met een sterke interesse in sport? Ben je iemand die kiest voor een gestructureerde aanpak, die een gezonde dosis enthousiasme heeft en interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van Badminton Vlaanderen te versterken!

Lees meer »

Over ons

Corona update 1 juli 2020

Na de veiligheidsraad van woensdag 24 juni 2020 zijn er weer een reeks versoepelingen aangekondigd. Bekijk hier wat dit inhoudt voor onze geliefde sport.

Lees meer »

Over ons

Vacante plaats Raad van Bestuur

Op 15 juli zal de uitgestelde Algemene Vergadering van Badminton Vlaanderen doorgaan. Er zal gestemd worden voor de vacante plaats in de Raad van Bestuur.

Lees meer »

Over ons

Opstartplan badminton

Na de nieuwe versoepelingen van 3 juni was het nog even wachten op het Ministrieel Besluit. Op basis van alle aanbevelingen hebben wij ons opstartplan uitgeschreven en kan er vanaf maandag 8 juni weer indoor gesport worden.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed