Over ons

Over ons

Sluiting DC in december

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we in december onze deuren. Van 20/12/2021 tot 31/12/2021 zullen we niet op de bureau aanwezig zijn. Je kan ons nog altijd contacteren via info@badmintonvlaanderen.be

Lees meer »

Over ons

Update maatregelen corona 27/11/2021

Hieronder geven we een kort overzicht van de voornaamste coronamaatregelen voor de sportsector vanaf 27 november op basis van de beslissingen door het Overleg Comité van 26 november 2021, gevat in het koninklijk besluit van 26 november 2021. We volgen de verdere federale communicatie en richtlijnen nauw op en sturen bij indien nodig.

Lees meer »

Over ons

Overlijden Rudi Biesmans

Met droefheid melden we het overlijden van Rudi Biesmans.

Lees meer »

Over ons

Dienstencentrum gesloten

Lees meer »

Over ons

Vacature medewerker Communicatie & Events

Ben jij van het enthousiaste en leergierige type dat houdt van communicatie & organiseren? Heb je een grote passie voor badminton of de sportwereld in het algemeen en haal je energie uit teamwork? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

Over ons

DC gesloten tijdens Yonex Belgian International

Tijdens de week van de Yonex Belgian International (25-31 oktober) zal het DC uitzonderlijk gesloten zijn. Ook op maandag 1 november zijn we nog een dagje gesloten.

Lees meer »

Over ons

Vlaamse Sportfederatie zoekt sportondernemers van de toekomst

Project ‘Jonge Leeuwen’ daagt jongeren in sportclubs uit om met frisse ideeën vernieuwing door te voeren in Vlaamse sportverenigingen.

Lees meer »

Over ons

Grenswijs

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag in de sport is niet zo simpel. Via grenswijs.be kan je aan de hand van het grenswijssysteem de ernst inschatten van 17 sportspecifieke situaties en een reactie bepalen. Je ontdekt ook tips en adviezen van ICES en onze partners. Ga meteen aan de slag!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed