Over ons

Over ons

Vacature medewerker Communicatie & Events

Ben jij van het enthousiaste en leergierige type dat houdt van communicatie & organiseren? Heb je een grote passie voor badminton of de sportwereld in het algemeen en haal je energie uit teamwork? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

Over ons

Hackathon voor diversiteit

Op 24 en 25 september organiseert Demos de allereerste hackathon rond racisme en discriminatie binnen het jeugdwerk, de jeugdzorg, en de sport- en cultuursector in Vlaanderen.

Lees meer »

Over ons

Save the date: 3 december - Studiedag 'De sporter in een prestatiemaatschappij’

Op vrijdag 3 december 2021 organiseert het Centrum Ethiek in de Sport in het Herman Teirlinck gebouw te Brussel samen met Gezond Sporten Vlaanderen, De Fitnessorganisatie, NADO en Sport Vlaanderen de derde editie van de GES-dag. Deze studiedag staat volledig in het teken van gezond en ethisch sporten, en heeft dit jaar het thema ‘De sporter in een prestatiemaatschappij’.

Lees meer »

Over ons

Kandidatuur Sven Serré voor BOIC

Sven Serré (voorzitter van de Koninklijke Belgische Badminton Federatie) stelt zich opnieuw kandidaat voor de verkiezingen van het BOIC. Wij hopen natuurlijk dat Sven een 3de keer op rij verkozen wordt. Wij staan als federatie achter hem en hopen dat jullie mee zijn kandidatuur uitdragen!

 

Lees meer »

Over ons

Iedereen aan boord

Welkom bij Iedereen Aan Boord!

Lees meer »

Over ons

Maand van de Sportclub

Vorig jaar moest de ‘Maand van de Sportclub’ noodgedwongen geannuleerd worden, maar dit jaar wordt deze actie met veel enthousiasme terug georganiseerd van 1 tot en met 30 september. Met de Maand van de Sportclub wil Sport Vlaanderen, samen met de sportdiensten en de sportfederaties, de clubs in de kijker zetten en deze promoten bij de lokale bevolking.
Ook willen we alle clubsporters aanzetten om, na een jaar met veiligheidsmaatregelen en beperkingen, terug naar hun sportclubs te trekken. Want sporters beleven meer, zeker in een sportclub! 

Lees meer »

Over ons

Algemene vergadering 26 juni

Afgelopen weekend konden alle clubs de Algemene vergadering van 26 juni bijwonen. Voor de tweede maal werd deze digitaal georganiseerd.

Lees meer »

Over ons

Eerste editie Badminton TV

Op 15, 16 en 17 juni werd vanuit het Yonex Center te Aartselaar de eerste editie van Badminton TV uitgezonden. Verschillende interviews met officials, vrijwilligers, topsporters en trainers, bestuurders en medewerkers van Badminton Vlaanderen, maar ook opleidingen en bijscholingen en een blik naar de Yonex Belgian International later in oktober dit jaar kwamen aan bod. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld het interview met Viktor Axelsen.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed