Vorming

Vorming

Tweede editie van de "Dag van de Badmintontrainer" op 20/04/2024

Na een eerste succesvolle editie Dag van de Badmintontrainer vorig jaar, organiseert Badminton Vlaanderen een tweede vormingsdag.
Enkel en alleen voor badmintontrainers!

Lees meer »

Vorming

Opleidingen voorjaar 2024

Als gepassioneerde van badminton kan je jouw badmintoncarrière naar een hoger niveau tillen. Welke rol wil je graag betekenen binnen de badmintonwereld? We sommen de mogelijkheden even op.

Lees meer »

Vorming

Nieuwe initiatorcursus voorjaar 2024

Zin om badmintonles te geven aan beginnende spelers? Of een trainerscarrière opstarten in de badmintonwereld? Vanaf februari 2024 start een nieuwe opleiding Initiator. Inschrijven hiervoor kan nu al.

Lees meer »

Vorming

The Basics, een gloednieuwe badmintontraining voor startende trainers

Wil jij als ouder of student een startende badmintonspeler wegwijs maken? Weten hoe je iemand een basisslag aanleert? Enkele didactische handvaten om kinderen geïnteresseerd te houden? Dan is deze Badmintontraining "The Basics" voor jou!

Lees meer »

Vorming

Jeugdtrainers, mis deze opleiding niet

Badmintonclub Volano organiseert op zondag 10 september een vorming voor jeugdtrainers. Thema is 'Voetenwerk voor kinderen'.

Lees meer »

Vorming

Feed the future - 13/05/2023

Feed the Future, het badmintonevenement speciaal voor trainers, staat voor de eerste keer voor de deur! Op 13 mei 2023 kun je als badmintontrainer je hart ophalen tijdens dit evenement. Feed the Future is hét evenement waar je als trainer nieuwe inzichten kunt krijgen binnen de badmintonsport.

Lees meer »

Vorming

In maart organiseert Badmintonclub Volano de trainersopleiding Start 2 Coach

Start 2 Coach is dé basis voor iedereen die in de toekomst als coach aan de slag wil gaan.

Lees meer »

Vorming

Bijscholingen Smash BC

Op 22 september en 13 oktober houdt Smash BC 2 leerrijke bijscholingen.

22 september komt Ilse van de Burgwal (bondscoach van het Nederlands Para-badmintonteam) jullie inspireren hoe je jouw sporters gemotiveerd kan houden in een interactieve sessie! Dit alles om de motivatie van alle spelers (G-sporters, jeugd, volwassenen) hoog te houden.

13 oktober is het onderwerp 'krachttraining en core stability' op niveau van kinderen en jongeren. Jan Adriaens (personal trainer en eraar Sports Performance Training) zal praktische tips geven om ervoor te zorgen dat er minder blessures en overbelasting is.

 

Kostprijs voor beide bijscholingen is 10 euro. Betalen doe je ter plekke.

Alle trainers en jeugdbegeleiders mogen hier aan deelnemen. Iedereen ontvangt ook een attest van deelname.

 

Meer informatie in de affiches hieronder!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed