Airbadminton Summer Tour 2024

Airbadminton

Airbadminton Summer Tour 2024

🏸 Doe mee aan de AirBadminton Summer Tour en maak de zomer onvergetelijk! 🌞

Bovendien krijg je voor het deelnemen aan de Summer Tour een financiële ondersteuning van minstens €150!

Badminton Vlaanderen en Decathlon Belgium bundelen hun krachten om jouw club een unieke kans te bieden: organiseer een AirBadminton initiatie en/of tornooi tijdens de AirBadminton Summer Tour, die plaatsvindt van 1 juli tot en met 31 augustus.

Dit is dé gelegenheid om badminton te promoten bij een breder publiek en de zomermaanden te vullen met leuke buitenactiviteiten. AirBadminton is een recreatieve en competitieve variant van badminton die speciaal is ontwikkeld om buiten te spelen.

Wil je jouw club laten schitteren tijdens deze tour? Aarzel niet en bekijk snel het handige draaiboek. Hierin vind je alle informatie en richtlijnen om een succesvol AirBadminton evenement te organiseren.

Ben je overtuigd? Geweldig! Schrijf je meteen in via de onderstaande link en reserveer jouw plek in deze unieke zomertour.

🔗 Registreer je hier.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Elien Biebaut.

Laten we samen de zichtbaarheid van (Air)Badminton vergroten, nieuwe doelgroepen aantrekken en de zomer vullen met sport en plezier. We kijken ernaar uit om jouw club te verwelkomen op de AirBadminton Summer Tour!

« Terug