Nieuws

Tornooien

Voorinschrijvingen EK Senioren geopend

Van 25 tot 31 augustus 2024 vindt het EK Senioren plaats in Heusden-Zolder. De club Smash BC neemt de organisatie van dit event op zich op en zal er een waar spektakel van maken. België wenst uiteraard een sterk team af te vaardigen voor dit EK. Vandaar deze oproep. Heb je altijd als eens willen deelnemen aan een EK? Wil je je badmintonkunde tonen aan heel Europa? Lees hier de voorwaarden.

Lees meer »

Tornooien

EK 2024 in Saarbr├╝cken

Vanaf vandaag, maandag 8 april, begint in het Duitse Saarbrücken de strijd om de Europese titels. Tot en met zondag 14 april spelen de beste badmintonners van Europa om eremetaal. Mis niets en lees alle informatie.

Lees meer »

Jeugd

Zomerkampen in Edegem en Westende

Badmintonclub OLVE organiseert jeugdbadmintonkampen in de zomer! De nadruk ligt op badminton (techniek en fysiek) en fun. Lees alle informatie hier en boek je plek.

Lees meer »

Belgian International

Yonex Belgian International: Vrijwilligers gezocht

Van 11 tot 14 september organiseert Badminton Vlaanderen opnieuw de Yonex Belgian International. Om dit evenement een daverend succes te maken, zoeken we naar enthousiaste vrijwilligers.

Lees meer »

Over ons

Dienstencentrum op Paasmaandag gesloten

Het kantoor van Badminton Vlaanderen is gesloten op maandag 1 april wegens Paasmaandag.

Lees meer »

Vorming

Tweede editie van de "Dag van de Badmintontrainer" op 20/04/2024

Na een eerste succesvolle editie Dag van de Badmintontrainer vorig jaar, organiseert Badminton Vlaanderen een tweede vormingsdag.
Enkel en alleen voor badmintontrainers!

Lees meer »

G-Badminton

Registraties open voor het BK G-Badminton!

Op zaterdag 4 mei 2024 organiseert Badminton Vlaanderen, samen met Lokerse BC, de Belgische Kampioenschappen G-Badminton. Inschrijvingen zijn nu open! Lees hier alle details.

Lees meer »

Airbadminton

Neem deel aan de AirBadminton Summer Tour

De AirBadminton Summer Tour is een initiatief van Badminton Vlaanderen om AirBadminton in Vlaanderen te promoten. Deze AirBadminton Summer Tour wordt georganiseerd in samenwerking met Decathlon Belgium.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed