Nieuws

Vorming

The Basics, een gloednieuwe badmintontraining voor startende trainers

Wil jij als ouder of student een startende badmintonspeler wegwijs maken? Weten hoe je iemand een basisslag aanleerd? Enkele didactische handvaten om kinderen geïnteresseerd te houden? Dan is deze Badmintontraining "The Basics" voor jou!

Lees meer »

Jeugd

Badmintonkampen 2024: Inschrijvingen open!

Het nieuwe jaar komt er in sneltempo aan en dan is het tijd voor onze badmintonkampen van 2024! Als Badminton Vlaanderen willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze badmintonkampen even in de spotlight te zetten.

Lees meer »

Vlaamse Kampioenschappen

Een terugblik op de Vlaamse Kampioenschappen 2023

De Vlaamse kampioenen zijn gekend. De Nekker stond heel even in het teken van de Vlaamse badmintonwereld.

Lees meer »

BK jeugd

Een terugblik op de Belgische Kampioenschappen Jeugd

De Belgische Kampioenschappen Jeugd Badminton werden gehouden op 18 en 19 november in het Sportcentrum van Namen (Tabora) en brachten de beste, jonge Belgische badmintonspelers per leeftijdscategorie samen. 

Lees meer »

Vlaamse Kampioenschappen

Voorbeschouwing Vlaamse Kampioenschappen 2023

Op één zaak kan je vergif innemen. Wanneer de bladeren bruin worden, uw kinderen hun slaapritme volledig verstoord geraakt (stom winteruur) en de temperaturen tegen het vriespunt beginnen aan te schurken, dan verandert er iets binnen de psyche van de binnenlandse badmintonner. De trainingsarbeid wordt geïntensiveerd en de concentratie wordt aangescherpt want de prioriteit voor menig elitebadmintonner in ons landsdeel is even kristalhelder als aartsmoeilijk: presteren.

Lees meer »

Over ons

Bert Vanhorenbeeck over badminton en scheidsrechteren

Bert Vanhorenbeeck, voorzitter bij Badminton Vlaanderen en titelvoerend voorzitter van de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, ademt en leeft badminton. Lees zijn verhaal in een smashing interview bij Het Belang van Limburg.

Lees meer »

Over ons

Vacature Provinciale Trainer Limburg

Zin om Limburgse jeugdspelers te coachen tot topspelers?

Lees meer »

Jeugd

Kerststage Lokerse Badmintonclub

Wil je jouw badmintonvaardigheden verder verfijnen? Schrijf je in voor deze driedaagse kerststage. Alle info lees je hier.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed