Competitie

Competitie

Correctheid klassementen - update

Aangezien er verwarring was over de correctheid van de klassementen geven we volgende informatie mee.

In het profiel van de spelers op onze website en op de spelersprofielen van toernooi.nl vind je steeds de correcte klassementen terug van de spelers.

De badman.app is gesynchroniseerd met onze website en zou de correcte klassementen moeten tonen. Toch willen we nogmaals benadrukken dat dit gaat om een testfase en je steeds de correctheid van de klassementen moet nagaan in de profielen van de spelers.

In de ranking staan enkel de klassementen waarin de speler actief is. Indien hier geen klassement zou staan, mag men er niet van uitgaan dat de speler klassement 12 heeft. Gelieve dit altijd na te kijken in het profiel van de speler. 

Competitie

Handleiding opstellingsmodule Badman.app

In de volgende handleiding vinden jullie meer informatie over het gebruik van de opstellingsmodule in onze app: Handleiding opstellingsmodule

Het gebruik van deze module is optioneel voor onze competities gedurende dit seizoen. Eind 2021 zal meer informatie volgen over het mogelijke verplichte gebruik van de app in de Liga competitie. Gelieve oplettend te blijven aangezien dit gaat om een testversie. Indien jullie fouten of bugs opmerken, gelieve ons dit te laten weten.

Heb je vragen in verband met de module of app, stuur deze dan door naar dylan@badmintonvlaanderen.be

Competitie

Problemen met klassementswijzigingen en ranking update van 6 september 2021

De klassementswijziging van 6 september kende enkele problemen, waardoor pas op donderdag 9 september de correcte klassementswijziging zich heeft kunnen voltrekken. Dit zorgde voor belangrijke inconsistenties in ons systeem. De klassementen in de ranking kwamen niet overeen met die op het profiel van de spelers tot en met deze voormiddag 13 september. Enkel de klassementen op het profiel van de spelers waren correct. Indien er fouten zijn gebeurd bij de ploegopstellingen van vorige week zullen we bekijken of de klassementswijziging hier invloed op had. Zo ja, zal dit niet bestraft worden mits het gaat om een technisch probleem langs onze kant.

Gelieve bij de volgende ontmoetingen de klassementen nogmaals na te kijken. Deze staan nu overal correct, in de ranking en op het profiel van de spelers.

 

Competitie

Gehomologeerde shuttles 15/08/2021

De nieuwe lijst van de goedgekeurde shuttles staat gepubliceerd.

Je kan deze terugvinden onder "Over ons" -> "Goedgekeurde shuttles"

Het betreft de lijst goedgekeurd op 15 augustus 2021.
 

Competitie

Verplaatsingsmodule badman.app

De verplaatsingsmodule in de badman.app is sinds gisteren online. Via de badman.app kan je aan de slag met deze module. De handleiding voor hoe je verplaatsingen kan aanvragen of bevestigen kan je raadplegen via deze link.

Lees meer »

Competitie

FAQ C320

Naar aanleiding van een aantal binnenkomende vragen omtrent het examen van de bijscholing C320 hebben we een FAQ opgesteld met de meest voorkomende vragen. Deze FAQ is een aanvulling op het reglement C320 en dient ter verduidelijking van een aantal situaties.

Lees meer »

Competitie

Digitale bijscholing C320

In aanloop van het nieuwe competitieseizoen onderging het competitiereglement C320 grondige wijzingen. Om de wedstrijdleiders helemaal voor te bereiden op deze wijzigingen, werd een digitale bijscholingsmodule ontwikkeld. Alle details kunnen terugvonden worden via onze website: Opleiding C320
 

Lees meer »

Competitie

Infosessie Hervorming C620

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed