Competitie

Competitie

Herinnering om je transfer of uitlening in orde te brengen

Vraag je transfer en/of uitlening als competitiespeler op tijd aan. Tot dinsdag 30 april 2024 kan je jouw aanvraag voor seizoen 2024-2025 indienen.

Lees meer »

Competitie

Selectiecriteria Europese Kampioenschappen Senioren en Wereldkampioenschappen Senioren bekend

De selectiecriteria voor de Europese Kampioenschappen Senioren (25-31 augustus 2024, Heusden-Zolder [BE]) en de Wereldkampioenschappen Senioren zijn opgesteld.

Lees meer »

Competitie

Transferperiode en uitlenen spelers maart/april 2024

Vraag je transfer en/of uitlening als competitiespeler op tijd aan. Tot en met 30 april 2024 kan je jouw aanvraag voor seizoen 2024-2025 indienen.

Lees meer »

Competitie

Een terugblik op de WIUC in Parijs

Afgelopen week heeft het badminton team van associatie UGent deelgenomen aan de 8e editie van het World InterUniversities Championships in Parijs, een internationaal sportevenement waar universiteiten van over de hele wereld samenkomen om de strijd aan te gaan in diverse sporten. Een blog van Quentin Bouchez.

Lees meer »

Competitie

Reeksindeling competite

De reeksindeling voor seizoen 2023-2024 is gepubliceerd!

Lees meer »

Competitie

Reeksindeling Limburgse, Vlaamse en VVBBC competitie

Naar aanleiding van de verlenging van de inschrijvingen tot 22/05, zal de reeksindeling voor de Limburgse, Vlaamse en VVBBC competitie op 22/06 gepubliceerd worden in plaats van 15/06.

Lees meer »

Competitie

Competitie 2023-2024

Een overzicht in één oogopslag.

Lees meer »

Competitie

Hebad landskampioen

Een slotdag in stijl. Spanning troef, een nieuwe landskampioen en een mooi koppel dat in de bloemetjes werd gezet. Alle wegen leidden zaterdag voor een laatste keer naar Erpe-Mere. Kortom een hoogdag over de ganse lijn, volledig naar waarde geschat. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed