Recreanten

Recreanten

Trainers Start2Badminton gezocht Bell Badminton

Badmintonclub Bell Badminton is op zoek naar een trainer voor zijn initiatielessen Start 2 Badminton. Deze zullen doorgaan op donderdagavond, mogelijkheid tussen 19u30 en 22u30, maar bij voorkeur van 20u-21u. Het doelpubliek zijn recreanten die al één of meerdere jaren ervaring hebben.

Er zijn ongeveer 16 deelnemers en 4 speelvelden ter beschikking.

Indien je interesse hebt, kan je contact opnemen met Christophe Merlot: voorzitter@bellbadminton.be.

 

Recreanten

Trainers Start2Badminton gezocht

Een aantal clubs zijn voor het Start2Badminton-project nog op zoek naar trainers voor vijf lessen aan een beginnende groep te geven! Zin om een centje bij te verdienen in de buurt en nieuwe mensen tot onze sport aan te trekken? Neem dan zeker contact op met de verantwoordelijke per organisatie die hieronder staan opgelijst.

Lees meer »

Recreanten

Lesgever gezocht

Lees meer »

Recreanten

Badminton For Life

Badmintonnen en tegelijk ook het goede doel steunen. Wat wil een mens nog meer? Volgende week maandag en dinsdag organiseert het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven in het kader van de Warmste Week een recreantentornooi (maandag) en competitietornooi (dinsdag) ten voordele van Move To Improve.

Lees meer »

Recreanten

Blacklight Badminton Toernooi BC Denderleeuw

Badmintonclub Denderleeuw bestaat 25 jaar. En dit moet gevierd worden! Bij deze nodigen we jullie uit op ons Blacklight Badminton Toernooi. Dit zal doorgaan op zaterdag 22 december 2018 in Sporthal Ottoy (Walleken 12, 9470 Denderleeuw).

Lees meer »

Recreanten

Verschillende badmintonclubs gaan voor Coolste Sportclub van Vlaanderen

Van 3 tot 10 oktober kan er gestemd worden op de inzendingen van enkele van onze badmintonclubs voor de Coolste Sportclub van Vlaanderen.

Lees meer »

Recreanten

Royal Antwerp BC organiseert Zomerbadminton 2018

Royal Antwerp BC organiseert tijdens de zomermaanden opnieuw Zomerbadminton.

Lees meer »

Recreanten

Badminton 4 Life

BC Oudegem organiseert in het kader van Music 4 Life een 2de editie van alweer een sportief evenement organiseert, nl. Badminton 4 Life.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed