Officials

Officials

Opleiding wedstrijdleider

Na de populariteit van de eerste opleiding wordt de tweede opleiding voor wedstrijdleiders georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 februari 2022 in regio Gent, van 9h tot 18h. Er zal een lunch worden voorzien, zodat jullie s ’middags jullie energieniveaus op peil kunnen houden! De kostprijs van de opleiding bedraagt €30. Ook dienen deelnemers minimum 17 jaar te zijn om deel te mogen nemen aan de opleiding.

We streven naar een maximum van 70 deelnemers. Vol is vol!

Lees meer »

Officials

Badminton Vlaanderen is op zoek naar nieuwe umpires!

Badminton Vlaanderen en zijn werkgroep WFC organiseert samen met de provincies een opleiding Umpire in 2022. Tijdens deze cursus komt zowel het theoretische- als het praktische gedeelte aan bod.

Lees meer »

Officials

Allereerste interland in Airbadminton – Utrecht 29 augustus 2021

En het mocht een beetje geld kosten want het werd volledig betaald door BWF.

Lees meer »

Officials

Opleiding wedstrijdleider 8/01/2022

Na een lange pauze wordt er opnieuw een opleiding wedstrijdleider georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 8 januari 2022 in regio Mechelen, van 9h tot 17h. Er zal een lunch voorzien worden, zodat jullie s ’middags jullie energieniveaus op peil kunnen houden! De kostprijs van de opleiding bedraagt €30.

Lees meer »

Officials

TOKIO 2020: het verhaal van de meest onwaarschijnlijke Spelen

Het verhaal van mijn tweede Olympische Spelen (OS), na London 2012 begint al in 2018. 

Lees meer »

Officials

WEEK VAN DE OFFICIAL 2021

Naar jaarlijkse gewoonte én omdat het belangrijk is voor de doelgroep op zich organiseert Sport Vlaanderen zijn “Week van de Official” van 1 tot 10 oktober.

Lees meer »

Officials

Het tijdperk van semi-professionele umpires komt er aan

Het tijdperk van de semi-professionele umpires is begonnen: enkele leden van de eerste door de BWF benoemde lichting waren al aan de slag op de Asian Leg in januari en de zonet afgelopen YONEX Swiss Open 2021.

Lees meer »

Officials

Opleiding Wedstrijdleider

Als gevolg van het coronavirus hebben we lang moeten wachten om de veiligheidsmaatregelen te kunnen laten respecteren tijdens een face-to-face opleiding voor wedstrijdleiders.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed