Officials

Officials

Belgisch kampioenschap Elite - Kortrijk

Wil je Badminton Vlaanderen zijnde een kampioenschap organiseren, denk dan in eerste instantie aan Lebad Kortrijk als organisator. Een prachtige zaal, De Lange Munte, en een lange lijst aan tornooi-ervaring op het hoogste niveau. Om zo maar op te noemen: Belgisch kampioenschap jeugd in 2007 en 2013, het Vlaams kampioenschap in 2018 en als kers op de taart een Belgisch kampioenschap Elite, doe het hen maar eens na.

Lees meer »

Officials

IPJO Houthalen - 20/21 mei 2022

Het weekend van 21 en 22 mei 2022 was het eindelijk nog eens zover…. De hoogdag voor de badminton spelende jeugd van Vlaanderen: de IPJO (Interprovinciale Jeugdontmoeting).
 

Lees meer »

Officials

Throwback: YONEX Dutch Open 2021

Lees meer »

Officials

Badminton Vlaanderen is op zoek naar nieuwe referees

WFC Badminton Vlaanderen organiseert in het seizoen 2022-2023 een opleiding tot referee. 
 

Lees meer »

Officials

Opleiding wedstrijdleider

Na de populariteit van de eerste opleiding wordt de tweede opleiding voor wedstrijdleiders georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 februari 2022 in regio Gent, van 9h tot 18h. Er zal een lunch worden voorzien, zodat jullie s ’middags jullie energieniveaus op peil kunnen houden! De kostprijs van de opleiding bedraagt €30. Ook dienen deelnemers minimum 17 jaar te zijn om deel te mogen nemen aan de opleiding.

We streven naar een maximum van 70 deelnemers. Vol is vol!

Lees meer »

Officials

Badminton Vlaanderen is op zoek naar nieuwe umpires!

Badminton Vlaanderen en zijn werkgroep WFC organiseert samen met de provincies een opleiding Umpire in 2022. Tijdens deze cursus komt zowel het theoretische- als het praktische gedeelte aan bod.

Lees meer »

Officials

Allereerste interland in Airbadminton – Utrecht 29 augustus 2021

En het mocht een beetje geld kosten want het werd volledig betaald door BWF.

Lees meer »

Officials

Opleiding wedstrijdleider 8/01/2022

Na een lange pauze wordt er opnieuw een opleiding wedstrijdleider georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 8 januari 2022 in regio Mechelen, van 9h tot 17h. Er zal een lunch voorzien worden, zodat jullie s ’middags jullie energieniveaus op peil kunnen houden! De kostprijs van de opleiding bedraagt €30.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed